У Полтавській області відбудеться екофестиваль

13 січня 2023 0
Яніна Климань
На Полтавщині проведуть всеукраїнський екофестиваль "Лель".

На Полтавщині відбудеться XIII Всеукраїнський екофестиваль "Лель". Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Мета фестивалю – підтримка українців, особливо воїнів ЗСУ, в одній номінації "Краща українська патріотична пісня". Всі твори мають відповідати девізу фестивалю та виконуватися українською мовою.

Цього року фестиваль пройде під гаслом "З любов`ю до природи, з любов`ю до України". Слоган фестивалю: "Україна ПОНАД УСЕ".

Фестиваль проводять на конкурсній основі, він не має  вікових обмежень. Проведуть захід у селі Крива Руда Семенівської селищної ради.

Умови участі:

Кожен учасник повинен подати до оргкомітету заявку на участь у фестивалі (додаток 1) та відеозаписи виступів до 10 лютого 2023 року. Заявки подавати в електронній формі за адресою: krivorudec@ meta.ua або на тел. 0507470726 (Viber), чи у письмовій за адресою: 38262, с. Крива Руда, Семенівської ОТГ Кременчуцького району, Полтавської області. Комунальна установа ПЗФ Дендропарк  "Криворудський" Полтавської обласної  ради.