Фекалії, сміття та розбиті східці: розбитий перехід на Маршала Бірюзова ремонтувати поки не будуть

17 березня 2021 0
Руїни, фекалії та відсутність світла. Такий вигляд має підземний перехід на вулиці Маршала Бірюзова. Люди бояться переходити там, а деякі навіть перебігають дорогу. В УЖКГ говорять, що грошей на ремонт переходу немає.

У Полтаві на вулиці Маршала Бірюзова деякі полтавці перебігають дорогу. Це через те, що поблизу є лише один підземний перехід. Пішоходи, говорять, що йти у ньому бояться.

Сміття, руїни та відсутність світла. Такий вигляд має перехід на Маршала Бірюзова. Деякі люди вважають, що перебігти дорогу є безпечнішим, ніж проходити тут.

"Бачите, що там, воно ж там обвалюється все. Ні ремонтів, нічого. Уже ж були випадки, що провалювалися там", – сказав полтавець Віталій.

"Ну як самі бачите, дошка вже чи згнила… Ось згнив кутик. І він не тримає цю дошку. Он заводу потрібно дати доручення, щоб зварили нову", – додав полтавець Родіон Величко.

– Боїтеся тут проходити? – Українці ніде не бояться проходити. Вони вимушені у таких умова жити.

– Як вважаєте, де безпечніше проходити повз цей перехід підземний чи перебігати дорогу там?

– Ні, краще тут переходити, я думаю, – відповів полтавець Андрій Іванов.

"Він убитий. Освітлення немає, дороги теж немає, стеля теж нікуди не годиться, все тече, коли дощі", – зауважив полтавець.

Але коли відремонтують перехід, в управлінні житлово-комунального господарства сказати не готові.

"На сьогодні коштів міського бюджету на проведення ремонтних робіт цих пішохідних переходів не передбачено. Востаннє ми ремонтували переходи в центрі на вулиці Європейській та на 1100-річчя", – розказав начальник УЖКГ Сергій Сінельнік. 

А минулого року у переході підстрелили чоловіка.

"Поліція свою роботу виконала. Від старту до фінішу. З моменту виявлення даного правопорушення і слідство було завершено і спрямовано до суду 1 червня 2020 року", – розповів речник Національної поліції Юрій Сулаєв.

За інформацією від поліції, у цьому районі 21 повідомлення про правопорушення, чотири з яких – кримінальні.

Ірина Яременко, Сергій Чорномаз, PTV Полтавське Телебачення