Цієї зими холод стане основною загрозою для полтавців, а перебої з опалення можуть перетворитися на регулярне явище

21 липня 2022 0
Олександра Іоффе
Жителів Полтавщини на обласному рівні закликали подбати про власну теплову безпеку та забезпечити себе альтернативними методами опалення.

Через три місяці в Україні поступово розпочинатимуть опалювальний сезон 2022/2023 років. Прогріватимуть котельні, тестуватимуть прохідність й тиск труб, замірятимуть середню температуру тощо. Однак цьогорічний осінньо-зимовий період може стати справжнім випробуванням на міцність та з подачі російських військових перетворитись на елемент терору й залякування цивільних українців.

Красномовним прикладом такого терору є Кременчуцька ТЕЦ, яку сумарно обстріляли понад десятьма ракетами. Наразі вона зруйнована вщент та згідно з висновком експертів, фактично, не підлягає відновленню. Тобто, для розуміння, навіть, одне влучання російської ракети може звести нанівець опалювальний сезон у мікрорайоні/районі/цілому місті та приректи його мешканців на надскладне виживання. Про це неодноразово зауважував голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, коли закликав людей посилено та завчасно готуватися до викликів цьогорічної зими.

На жаль, ніхто не може сказати напевно чи омине саме вашу котельню подібний "приліт" та чи вдасться саме вашій родині, у випадку чого, вижити у холодній промерзлій квартирі, температура всередині якої відрізнятиметься від вуличної лише на 2-3 градуси. Та і, зважаючи на війну, в країні нормативи по потужності опалення заздалегідь занизили, для економії енергоресурсів. Тому, навіть, якщо вам пощастить і вашу котельню не зруйнує ворожа ракета вдома все одно буде прохолодно і гаряча вода буде скоріш за все ледве тепленькою.

Тому вже зараз варто подбати про власну теплову безпеку та максимально ефективно підготуватися до перебоїв з централізованим опаленням.
Ідеальною та економічно вигідною альтернативою стане встановлення у вашій оселі системи індивідуального опалення. Така автономія дозволить вам самостійно регулювати обсяги та температуру нагріву води й повітря, а також заощаджувати на енергоносіях. Враховуючи надскладну енергетичну ситуацію в країні та розрив економічних відносин з найбільшим постачальником газу – Росією, вартість газу буде в рази вище електроенергії, за рахунок якої і працює система індивідуального опалення.

Беззаперечною перевагою системи індивідуального опалення є й те, що за своєї відсутності температуру в оселі можна знизити до мінімальної і збільшувати її лише тоді, коли в оселі перебувають люди.
І якщо з необхідністю облаштувати таку систему у власній квартирі/будинку все зрозуміло, то постає логічне питання де це можна зробити якісно та надійно.
Аналізуючи ринкові пропозиції з-поміж різних варіантів ми обрали для себе ідеальний варіант кременчуцький магазин сантехніки "Сантехдеталь" за адресою вул. Свободи 7а. Передусім там можна придбати якісні системи та їхні складові за доступними цінами. А ще фахівці магазину допоможуть підібрати оптимальний варіант саме під вашу оселю.


Приємні знижки, великий асортимент численні бонуси та акційні пропозиції на товари від сантехнічних деталей та дачних систем автополиву до котлів і бойлерів для індивідуального опалення.
А завдячуючи 20-річному досвіду на ринку кременчуцький магазин "Сантехдеталь" стане вашим ідеальним варіантом для швидкого, зручного та інтуїтивно зрозумілого пошуку необхідних товарів та комплектуючи.
Тому не зволікайте та в умовах суцільної невизначеності забезпечте себе теплим й стабільним майбутнім за допомогою магазину "Сантехдеталь".