Відбулося прощання з керівництвом МВС та службовцями, які загинули внаслідок авіакатастрофи в Броварах

22 січня 2023 0
Дар'я Жученя
У Києві попрощалися з загиблими внаслідок авіакатастрофи керівниками та працівниками Міністерства внутрішніх справ України та службовцями.

21 січня у Києві відбулося прощання з керівниками та працівниками Міністерства внутрішніх справ України та службовцями, які загинули при виконанні службових обов'язків в авіакатастрофі в Броварах. Про це повідомили у пресслужбі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.


18 січня у місті Бровари внаслідок авіакатастрофи загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС України Юрій Лубкович, заступник керівника Патронатної служби МВС України Тетяна Шутяк, начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко, старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрій Маринченко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький. А також – командир повітряного судна – інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення Олександр Василенко, пілот цієї ж авіаескадрильї Костянтин Коваленко та бортмеханік Іван Касьянов.



У Національному центрі "Український дім" відбулося прощання з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським та іншими представниками МВС. Шану загиблим віддали Президент України Володимир Зеленський із дружиною, голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, голова Уряду України Денис Шмигаль, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов та інші державні діячі.



У Спеціальному авіаційному загоні Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України відбулася прощальна церемонія зі службовцями, які загинули в авіакатастрофі: Олександром Василенком, Костянтином Коваленком та Іваном Касьяновим.