На Полтавщині у 44-річного чоловіка вилучили зброю та боєприпаси

23 жовтня 2023 0
Дарина Омелич
У Миргородському районі поліціянти виїхали на виклик про конфлікт між двома місцевими чоловіками, у будинку знайшли зброю та боєприпаси.

21 жовтня 2023 року близько 16:00 поліціянти відділення № 2 у місті Лохвиця отримали повідомлення про тілесні ушкодження жителя міста Заводське. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Полтавській області.

Між двома місцевими чоловіками виник конфлікт під час спільного дозвілля в одному з домоволодінь. Унаслідок цього 44-річний власник будинку завдав тілесних ушкоджень 38-річному чоловікові. Пораненого госпіталізували.

Під час обшуку поліціянти також виявили та вилучили на території домоволодіння металевий предмет, схожий на пістолет, декілька набоїв та предмет, схожий на запал ручної гранати. Вилучені предмети направили на експертне дослідження.



За цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 263 (Зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та за ч. 2 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) Кримінального кодексу України.

Фото: Головне управління Нацполіції Полтавщини