210 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 21 вересня

21 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Запоріжжя та Харкова, загальні бойові втрати ворога: головне станом на ранок 21 вересня.


У ніч з 20 на 21 вересня Нікополь, що на Дніпропетровщині, обстріляли двічі. Внаслідок ударів поранення отримав 56-річний чоловік. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

У ніч із 20 на 21 вересня вороги вдарили по об’єкту інфраструктури у Запоріжжі. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Вночі з 20 на 21 вересня росіяни обстріляли житлові багатоповерхівки Холодногірського району Харкова. У будинкові, де заблокувало мешканців, рятувальники врятували 10 людей. За іншою адресою, внаслідок обстрілу, одна людина отримала поранення. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

У небі над Чарівним, що на Херсонщині, знищили ворожий штурмовик Су-25, а в районі Мурахівки, на Миколаївщині - присікли спробу повітряної розвідки окупантів – збили два “Орлани-10”. Про це повідомило оперативне командування «Південь»

Станом на ранок 21 вересня 2022 року більше ніж 1155 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. 391 дитина загинула та понад 764 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 21 вересня: