Після чотирьох місяців пошуку, ідентифікували тіло солдата із Полтавщини Олександра Козаченка

18 вересня 2023 0
Яніна Климань
На Донеччині загинув 40-річний воїн із Лохвицької громади, його тіло змогли ідентифікувати після чотирьох місяців очікування.

Через чотири місяці очікування підтвердили інформацію про загибель військовослужбовця Збройних сил України Козаченка Олександра Миколайовича.

16 травня 2023 року в районі населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району на Донеччині Олександр зник безвісти. Інформація про його загибель підтвердили після отримання результатів ДНК-експертизи.

Він народився 21 вересня 1982 року в селі Бербениці. До дев'ятого класу навчався у Бербеницькій ЗОШ, потім у Луценківській ЗОШ І-III ступенів. Після закінчення 11 класів вступив у ПТУ в селі Дігтярі Чернігівської області, де здобув спеціальність тракториста.

Після строкової служби в українській армії Олександр повернувся у рідне село і працював за спеціальністю на підприємствах сільськогосподарської галузі. У мирному житті останні роки трудився трактористом у ТОВ "Райз-Схід".

22 березня 2023 року Олександр Козаченко був мобілізований у ряди Збройних сил України. Служив у званні солдата. Про це повідомили у Лохвицькій міській раді.

У чоловіка залишилися мама Тамара Андріївна, дружина Зоя Миколаївна, сини Станіслав і Артем та брат Віталій.