736 жителів Полтавщини отримають фінансову допомогу

17 березня 2023 0
Максим Михайліченко
736 жителів Полтавської області отримають фінансову допомогу з обласного бюджету: серед них сім’ї загиблих військових, поранені військовослужбовці, жінка, якій росіяни зруйнували будинок та інші.

На засіданні Комісії з розгляду питань з надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету вирішили, що в березні 736 громадян отримають фінансову допомогу. Про це повідомили в Полтавській обласній військовій адміністрації.

71 сім’ї загиблих військових нададуть допомогу на понад 3 мільйони гривень. 74 військовослужбовцям, які отримали поранення, виплатять від 5 до 20 тисяч гривень, залежно від ступеня тяжкості захворювання. На допомогу пораненим військовим виділили 640 тисяч гривень.

Також жителька села Чечелеве Кременчуцького району отримає 262500 гривень за зруйнований будинок унаслідок обстрілів з боку росії. Крім того, жінці вже виділили допомогу з бюджетів чотирьох громад.

На комісії розглянули заяви мешканців щодо виплати допомоги на лікування, лікування онкозахворювань дітей та дорослих, оздоровлення ліквідаторів Чорнобильської атомної електростанції та чотирьом особам, що опинилися в скрутному матеріальному становищі.

Жителька міста Горішні Плавні Кременчуцького району, якій у березні виповниться 100 років, отримає одноразову фінансову допомогу у розмірі 2 тисяч гривень.