У Кременчуцькому районі попрощалися з загиблим 25-річним солдатом Віктором Колісником

10 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
У Кременчуцькому районі провели в останню путь загиблого поблизу Бахмута 25-річного солдата Колісника Віктора Валентиновича.

9 лютого Горішньоплавнівська громада попрощалася із полеглим у бою солдатом Збройних сил України Колісником Віктором Валентиновичем. Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Народився Віктор 12 червня 1997 року в селі Салівці Кременчуцького району. Після закінчення навчання в Салівській загальноосвітній школі у 2014 році вступив до Кременчуцького льотного коледжу Національного авіаційного університету, де здобув кваліфікацію "технік (механік) авіаційний з експлуатації повітряних суден". У 2017 році чоловік пішов працювати на дочірнє підприємство "Ферротранс". У 2018-2019 роках проходив строкову службу в лавах Збройних сил України.

21 травня 2022 року Віктора мобілізували на російсько-українську війну. Маючи технічну освіту та певний досвід роботи, в армії Віктор швидко опанував спеціальність майстра обслуги артилерійської батареї.

3 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання Віктор Колісник загинув поблизу міста Бахмут Донецької області.

Поховали солдата Збройних сил України Віктора Колісника з військовими почестями на кладовищі села Салівки Східного старостинського округу.