У садочку на Полтавщині чотирирічній дівчинці вихователі скотчем заклеїли рота, щоб не плакала: поліція розпочала розслідування. ОНОВЛЕНО

15 листопада 2021 0
Олена Кулага
За інформацією Олександра Біленького у садочку на Полтавщині вихователі скотчем зв'язали дитині руки та заклеїли рота. Даним фактом зацікавилася поліція.

У Диканській громаді, під час тихої години, чотирирічній дівчинці, аби вона не плакала, вихователі скотчем зв'язали руки та ноги, а потім ще й заклеїли рот. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького. 

Біленький у своєму повідомленні звертається до керівництва Головного управління Національної поліції у Полтавській області щодо перевірки фактів та обставин цієї події.

На сайті Головного управління Нацполіції Полтавської області, оприлюднили інформацію про те, що 15 листопада близько 17:00 до поліції звернулася 40-річна жінка, яка повідомила, що в одному із дошкільних закладів Полтавського району виховательки зв’язували скотчем ноги та руки її малолітній доньці. За словами заявниці, це вона почула від дитини.

Наразі вирішують питання щодо внесення за цим фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України.  

Обставини події з’ясовує слідство.

фото: ukraine.segodnya.ua