У Полтавській області сталися дві ДТП: двоє осіб отримали травми

07 жовтня 2022 0
Дар'я Жученя
У Лубенському районі сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких двоє людей отримали поранення.


6 жовтня в Лубенському районі на Полтавщині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися водій скутера та малолітній велосипедист. Їх доставили до медичних закладів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.


6 жовтня близько 12:00 по вулиці Центральній в смт Чорнухи Лубенського району 46-річний водій скутера "Suzuki" зіткнувся з автомобілем «Mercedes», припаркованим на проїзній частині дороги. У результаті зіткнення водія скутера з тілесними ушкодженнями доставили до Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

Цього ж дня близько 19:50 в місті Лубни на перехресті вулиць Старо-Троїцької та Ярослава Мудрого автомобіль "Peugeot", яким керував 36-річний водій, зіткнувся із 12-річним велосипедистом. Унаслідок ДТП малолітній хлопець отримав травми.

За обома фактами ДТП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.