За понад 9,5 млн грн планують продати на аукціоні окреме майно спиртзаводу на Полтавщині

23 вересня 2021 0
Тетяна Наказненко
Окреме майно Вишняківського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт", що на Полтавщині, виставили на онлайн-аукціон. Його планують продати за понад 9,5 млн грн.

22 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Вишняківського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" (лікеро-горілчане виробництво), що у Кременчуці на вулицях Чкалова, 8/28 та Межова, 8. Про це повідомили у Фонді державного майна України.

Згідно з повідомленням, переможець прозорого аукціону отримає у власність більш як 25 об’єктів нерухомого майна загальною площею 11 134,2 кв. м, а саме: будівлю котельні-спиртосховища заводу, адміністративну будівлю, прибудову, склади, будівлі складу-ангару заводу, прохідні, побутовий цех, будівлю підстанції, будівлю складу-магазину, гаражі, побутовий корпус та інші будівлі та споруди. Окрім того, на балансі підприємства перебувають понад 130 одиниць устаткування. 

Об’єкт приватизації розташовується на земельній ділянці площею 2,0351 га.

Стартова ціна майна становить 9 535 170 грн. 

Державне підприємство "Укрспирт" – найбільший виробник спирту та  спиртовмісної продукції в Україні. Продукція ДП "Укрспирт" незамінна при виготовленні лікеро-горілчаних виробів, у медицині, фармацевтиці, парфумерії, виноробстві, кондитерській промисловості та інших галузях. Підприємство постачає якісні інгредієнти для виробництва лакофарбових виробів, розчинників, технічних рідин для автотранспортних засобів.