761 день російсько-української війни: головне станом на ранок 25 березня

25 березня 2024 0
Дарина Омелич
Обстріл Одещини, Миколаївщини й Херсонщини та загальні бойові втрати противника.

В ніч на 25 березня противник атакував Одещину безпілотниками типу "шахед". Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. Є пошкодження енергетичної інфраструктури, в частині Одеси немає електропостачання. Попередньо, без постраждалих.

Уночі під час бойової роботи сил протиповітряної роботи на Миколаївщині, уламки збитого БпЛА впали на територію приватного сектору та спричинили займання житлового будинку та двох легкових автомобілів. Поранень зазнали одинадцять людей, двох з них госпіталізували. Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Минулої доби противник обстріляв 11 населених пунктів Херсонщини. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, об’єкт критичної інфраструктури та автомобілі. Про це повідомив керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Протягом минулої доби авіація сил оборони України завдала авіаударів по восьми районах зосередженню військ, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили дві системи протиповітряної оборони, три артилерійських системи та станцію електронної війни російських загарбників.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 25 березня:

Фото: Генштаб