У полтавському тролейбусі жінка впала на скляну банку та перерізала артерію на нозі

08 лютого 2021 0
7 лютого на Площі Слави в одному із полтавських тролейбусів жінка перерізала собі артерію на нозі. Все трапилося через необережність чоловіка, який штовхнув її. Рятували пасажирку водій тролейбуса та троє небайдужих полтавців.

У цьому тролейбусі 7 лютого ледь не загинула жінка. Пасажирка впала на скляну банку та перерізала артерію.

Подія сталася на зупинці Південний вокзал близько сьомої години ранку. Зайшовши до тролейбуса, жінка хотіла сісти на вільне місце, однак в останній момент до транспортного засобу забіг чоловік, для якого вільного місця вже не було. Через необережність, чоловік штовхнув потерпілу. А та наштрикнулася на скло.

"Кондуктор дав мені знак закривати двері, бо вільних місць вже не було. Я закрив двері, але через дзеркало бачу, що у двері забіг чоловік. Я закрив двері й побачив, що в салоні відбуваються незрозумілі речі, я вийшов з кабіни й побачив, що лежить жінка, а довкола неї кров", – розповів водій тролейбуса Федір Миколаєнко.

Першу допомогу надавали чотири людини. 

"Довелося до приїзду "швидкої" їй надавати допомогу, ми наклали джгут з хустки, яку надали люди. Також знайшлося два медичних співробітники, вони допомагали далі", – додав водій тролейбуса Федір Миколаєнко.

Жінку госпіталізували до першої міської лікарні.

"У салоні тролейбуса відбулася бійка між двома чоловіками, вони в процесі бійки зачепили кондуктора, а вона своєю чергою пасажирку, яка їхала в цьому транспорті. Насправді поріз дуже великий та глибокий", – повідомив керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Дмитро Лавренко.

Водій тролейбуса на місце викликав поліцію. Потерпіла писати заяву відмовилася.

"Прибувши на виклик, поліціянти побачили швидку допомогу, яка і госпіталізувала жінку до першої лікарні", – розповіла начальниця відділу звʼязків із громадськістю управління патрульної поліції Полтавщини Марина Зінюха.

8 січня тролейбус на маршрут вже не вийшов, наразі він проходить технічний огляд.

Анастасія Гонтаренко, Максим Страшко, PTV Полтавське Телебачення