На Луганщині поліг старший солдат Сергій Киприк

10 жовтня 2024 0
Яніна Климань
У Хорольській громаді попрощалися із 38-річним воїном, який загинув під час виконання бойового завдання.

9 жовтня 2024 року на площі Т.Г.Шевченка  міста Хорола відбулося прощання із старшим солдатом, механіком-водієм 53-тої окремої механізованої бригади Сергієм Киприком. Поховали героя на кладовищі в його рідному селі Трубайці Вишняківсього старостату з військовими почестями.

Народився Сергій Анатолійович 12 грудня 1986 року у селі Трубайці. Навчався 11 років у Трубайцівській загально освітній школі. Після її закінчення пройшов військову строкову службу. Згодом освоїв спеціальність "Машиніст-тракторист" у Міжрегіональному центрі професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців місті Хорол.

Заочно отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю "Механік" у Хорольському агропромисловому коледжі. Деякий час працював різноробочим у СВК "Трубайцівський". Потім проходив військову службу за контрактом у місті Миргород. Повернувшись у рідне село, став працювати у місцевому підприємстві трактористом.


Захищати Батьківщину від російського окупанта пішов у квітні 2024 року. 2 жовтня 2024 року виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Шипилівка Луганської області, боєць загинув. Про це повідомили на сайті Хорольської громади.

У чоловіка залишилася мама Тетяна Дмитрівна, тітки Ніна Дмитрівна та Тетяна Василівна.

Фото: Хорольська громада