На Курщині загинув стрілець з Полтавщини Руслан Наріжний

22 серпня 2024 0
Яніна Климань
У Зіньківській громаді прощаються із 40-річним молодшим сержантом, який поліг під Ольгівкою.

16 серпня під час виконання бойового завдання загинув стрілець штурмового спеціалізованого відділення (ШКВАЛ) Наріжний Руслан Анатолійович. Сталося це в районі села ольгівка курської області російської федерації.

Народився чоловік 28 лютого 1984 року в селі Білоцерківка Великобагачанського району Полтавської області. Через деякий час разом із родиною переїхав у Зіньківську громаду, у Бобрівник. Закінчив Бобрівницьку 9-річну школу. У регіональному центрі професійно-технічної освіти міста Зіньків опанував професію тракториста.

Проходив військову службу у лавах Збройних сил України в Пирятині, мав звання молодшого сержанта. Після армії повернувся додому, працював у СБК "Україна" трактористом.

11 червня 2024 року був призваний на військову службу за контрактом. У захисника залишилися батьки Надія та Анатолій. Про загибель захисника повідомили на фейсбук-сторінці Зіньківської міської ради.

Попрощалися  із героєм 22 серпня. Похоронили військовослужбовця на кладовищі села Бобрівник.

У зв'язку із загибеллю у російсько-українській війні Наріжного Руслана Анатолійовича 22 серпня у Зіньківській громаді оголошено День жалоби.

Фото: Зіньківська міська рада