Стало відомо про загибель сержанта із Полтавщини Миколи Якимова, якого вважали безвісти зниклим

Вчора 0
Яніна Климань
Через сім місяців очікування підтвердили загибель воїна, він поліг в бою в Авдіївці, що на Донеччині.

З 30 січня 2024 року сержант з Оржицької громади Микола Олександрович Якимов вважався безвісти зниклим у районі міста Авдіївка на Донеччині. Але нещодавно результати судово-генетичної експертизи підтвердили його загибель.

Він служив на посаді старшого стрільця роти охорони четвертого відділення Лубенського РТЦК та СП. Про це  повідомили на фейсбук-сторінці Оржицької громади.

Народився чоловік 30 січня 1976 року в селі Великі Озера Дубровицького району Рівненської області. Після школи подався у місто Луганськ, де здобував професію машиніста залізничного локомотива. Навчання перервав, бо був призваний на строкову військову службу, яку завершив у званні сержанта.

Згодом переїхав в Оржицький район, де, закінчивши курси ДТСАФ, отримав водійське посвідчення. Тут залишився працювати водієм у місцевих господарствах, створив сім’ю. У 2021 році перейшов працювати до місцевої пожежної охорони Оржицької громади.

З перших днів повномасштабної війни Якимович Микола був мобілізований. Служив на Чернігівщині. 20 січня 2024 року військовий підрозділ Миколи перекинули в Авдіївку.

У нього залишилися дружина Наталія, син Олександр та донька Ірина.

Про дату прощання з героєм повідомлять згодом.

Фото: Оржицька громада