Поліція Полтавщини розшукує жінку та п'ятирічну дитину

06 червня 2024 0
Яніна Климань
У Полтавській області розшукують 25-річну Анну Жолондієвську та п'ятирічну Валерію. Останній раз їх могли бачити неподалік магазину йдучи в бік залізничної станції.

5 червня близько 21:00 до Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від рідних про зникнення 25-річної невістки Анни Жолондієвської та 5-річної онуки Валерії Жолондієвської.

Відомо, що останній раз їх могли бачити неподалік магазину йдучи в бік залізничної станції. У дівчинки при собі був дитячий велосипед. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Прикмети жінки: зріст 172 см, худорлявої статури, волосся чорне довге, очі зелені. Була одягнена у чорну футболку та чорні шорти. При собі мала чорний рюкзак.

Прикмети дитини: зріст 116 см, худорлява, волосся світле кучеряве, очі сірі. Була одягнена у рожеву туніку, джинси та рожеві макасини.

Усіх, кому відома інформація, що допоможе пришвидшити розшук жінки та дитини, просять повідомити до Лубенського райвідділу поліції за телефонами: 066 686 33 47 або 102.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини