На Полтавщині жінка розрахувалася за товар у супермаркеті викраденою з каси готівкою. ВІДЕО

23 листопада 2022 0
Яніна Климань
У Великій Багачці місцева жінка викрала гроші з каси місцевого супермаркету. Після цього, частиною викраденої готівки жінка заплатила за придбаний товар.

15 листопада близько 10:20 до відділення поліції № 3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції надійшло повідомлення від управительки місцевого супермаркету про крадіжку грошей.

Встановили свідків правопорушення, переглянули відео з камер, розташованих у торговельній залі, та знайшли причетну до злочину особу. Нею виявилася 50-річна місцева жителька.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, жінка викрала гроші, коли продавчиня відвернула свою увагу від каси. Потім фігурантка розрахувалася частиною краденої готівки за товар та вийшла з магазину. Порушницю зупинили на одній з вулиць Великої Багачки.





За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Готують матеріали для повідомлення фігурантці про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.