755 день російсько-української війни: головне станом на ранок 19 березня

19 березня 2024 0
Дарина Омелич
Обстріли Харківщини, Херсонщини та Донеччини: є загиблі та поранені.

Вранці 19 березня у селі Новоосинове Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджені будівлю котельні, два приватні будинки, будинок культури. Травмований 62-річний чоловік. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої доби противник обстріляв дев'ять населених пунктів Херсонщини. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджені дві багатоповерхівки, елеватор та автомобіль.Через російську агресію три людини загинули. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

В ніч на 19 березня російська армія обстріляла місто Селидове на Донеччині. Окупанти атакували приватний сектор з використанням зенітно-ракетного комплексу "С-300". Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі. Поранення різного ступеня тяжкості зазнали четверо осіб, які перебували в оселях – троє жінок віком 64, 65 й 82 роки, а також 58-річний чоловік.

Протягом минулої доби авіація сил оборони України завдала авіаударів по 11 районах зосередження військ, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ збили одну систему протиповітряної оборони російських окупантів.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 19 березня:

Фото: Генштаб