На Зіньківській місцевим жителям не дають користуватися новим спортивним майданчиком

06 липня 2021 0
У районі Інституту зв'язку близько року будували дитячий спортивний майданчик за понад мільйон гривень. Наразі він закритий на ключ. Дітворі залишається споглядати на чудове покриття через паркан.




На вулиці Зіньківській збудували новий спортивний майданчик, але користуватися ним місцевим жителям не дають. Бо на паркан повісили замок, і ключів у людей немає.

"Понад місяць він стоїть готовий, а діло не йде. Той тому скаже, той другому, ставлять питання, та всі відповідають, що немає документів, неоформлені документи. І він уже он скільки стоїть. Один чоловік ходить і годує обіцянками, що скоро будуть документи, а коли – ніхто не знає",– повідомив житель будинку Володимир Заводовський.

Двоє дітей, які гралися поряд, отримали травми. Бо м’яч потрапив всередину майданчика і забрати його було ніяк. Тому довелося перелазити.

"Залетів м’яч і хлопчик поліз допомогти дістати м’яч, ніяк не міг звідти вилізти. Ми хотіли допомогти, та він вирішив самотужки це зробити, сплигнув і поранив собі палець", – розповів місцевий житель Матвій Головко.

"Перший також стояв отак з рукою, у нього кров також йшла, капала скрізь. Ми винесли воду, спирт, одну руку промили, а потім приїхала швидка, перев’язали. Вчора товариш поїхав без батьків, а під час першого інциденту з нашим другом їхала бабуся. Руку зашили, перев’язали", – додав Максим Кравчук.

Почали встановлювати майданчик ще рік тому.

"Спочатку ми були задоволені, що нашому двору приділили таку увагу і зробили капремонт. Але в нас залишилася проблема – невідкрите футбольне поле", – розказала місцева жителька Лариса Малиш.

Обійшовся цей майданчик бюджету міста в один мільйон 200 тисяч гривень. Не враховуючи додаткових робіт. 

"Ключі вже були передані. Чому їх не віддають місцевим, або чому місцеві між собою не поділять його – я не знаю. Я віддав ключі, у мене їх немає", – повідомив підрядник Ісаян Шалва.

В управління житлово-комунального господарства про відкриття майданчика кажуть таке.

"Майданчик зачинений, бо по об’єкту виникли додаткові роботи й питання по технічному нагляду. Тому, я думаю, незабаром він буде функціонувати. Доти допуск до нього неможливий", – прокоментував заступник начальника УЖКГ Роман Шелест.

У випадку, якщо ж на майданчик є повністю усі документи і він готовий до користування, то обмежувати доступ жителів не можуть.