У Києві жінка затримала полтавця, який побив та пограбував знайомого

06 січня 2022 0
Олена Кулага
Киянка затримала та утримувала до приїзду поліціянтів 25-річного полтавця, якого підозрюють у побитті та пограбуванні знайомого.

До чергової частини Шевченківського управління поліції міста Києва зателефонувала жінка та повідомила про те, що на вулиці Данила Щербаківського невідомий побив чоловіка. 

Як повідомила пресслужба Національної поліції України, свідком нападу стала жінка, яка застосувала до нападника сльозогінний газ та тримала чоловіка до приїзду правоохоронців.

Як з'ясували згодом, чоловіки розпивали алкогольні напої та між ними виник конфлікт, у ході якого порушник побив 50-річного знайомого руками й ногами. Після того, як чоловік втратив свідомість та впав, нападник забрав у нього мобільний телефон, посвідчення водія, ключі від квартири та намагався втекти. 

Особу порушника встановили, ним виявився 25-річний полтавець. У нього вилучили викрадені речі, які належать потерпілому. Побитого чоловіка доставили до медичного закладу.

Полтавця затримали, йому повідомили про підозру. Крім того, слідчі подали клопотання до суду про обрання чоловікові запобіжного заходу – тримання під вартою. 

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

фото: НП Києва