Споживачів постачальника "останньої надії" переведуть на річну ціну "Нафтогазу"

09 грудня 2021 0
Тетяна Наказненко
Споживачі постачальника "останньої надії" зможуть отримувати природний газ за ціною 7,96 грн за кубометр. Відповідне рішення ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

9 грудня 2021 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг ухвалила постанову "Про здійснення постачання природного газу побутовим споживачам на умовах базової річної пропозиції".

Зазначене рішення дозволить побутовим споживачам отримувати природний газ на умовах базової річної пропозиції ТОВ "ГК "Нафтогаз України", а саме за ціною 7,96 грн за кубометр (з ПДВ). Діятиме цей тариф з 1 грудня 2021 року й протягом усього опалювального сезону.

За інформацією НКРЕКП, станом на 9 грудня постачальник "останньої надії" забезпечує природним газом понад 347 тис. побутових споживачів з різних регіонів України. Через стрімке підвищення цін на природний газ та за інформацією, розміщеною на сайті постачальника "останньої надії", станом на 8 грудня ціна реалізації природного газу ПОН складає 46,22 грн за кубометр.