У Полтавській області провели в останню путь бійця Олександра Захарченка

10 грудня 2023 0
Яніна Климань
У Великій Багачці попрощалися із військовослужбовцем, який загинув на війні. У чоловіка залишилися шестеро дітей.

9 грудня у Великій Багачці на вулиці Українській відбулося прощання з полеглим військовослужбовцем Олександром Миколайовичем Захарченком. Жителі громади прапорами та квітами зустрічали траурний кортеж. Про це повідомили у Великобагачанській селищній раді.

Чоловік народився в селищі Велика Багачка 9 вересня 1978 року. З 1983 року проживав в селі Байрак, де у 1993 році закінчив місцеву школу. Навчався в Красногорівському ПТУ-49, у 1996 році був призваний до лав ЗСУ, проходив службу у м.Харків. За зразкову службу йому надали звання молодшого сержанта. Після закінчення служби працював у бурових компаніях.

У 2000 році Олександр одружився. Подружжя виховувало шестеро дітей: Жанну, Ростислава, Соню, Колю, Ніку та Сашу.

Олександр воював на передових позиціях в Донецькій області. 20 листопада в ближньому бою з ворогом воїн отримав тяжкі поранення.

22 листопада чоловіка доставили до обласної клінічної лікарні імені І. І. Мечникова в м.Дніпро, де зробили дев'ять складних операцій.

4 грудня пораненого перевели на лікування до КНП "Олександрівська клінічна лікарня м. Києва", де він переніс ще три операції. Але 7 грудня боєць помер.

Фото: Великобагачанська селищна рада