У Полтавській області попрощаються із двома військовими, які загинули на Луганщині

05 липня 2022 0
Яніна Климань
У Диканській громаді проведуть в останню путь бійців Хозяйнова Андрія та Поліщука Олексія.

6 липня в Диканській громаді відбудеться церемонія прощання із загиблими бійцями Хозяйновим Андрієм та Поліщуком Олексієм.

30 червня під Сєвєродонецьком Луганської області в результаті російського артилерійського обстрілу загинув командир бойової машини й командир відділення другого десантного взводу Хозяйнов Андрій.

В ході ведення бойових дій по обороні Лисичанського НПЗ Сєвєродонецького району Луганської області, під час артилерійського обстрілу, від отриманого поранення не сумісного з життям загинув гранатометник 1-го десантно-штурмового взводу, вчитель інформатики та трудового навчання Дібрівської ЗОШ Поліщук Олексій.

Скорботний кортеж приїде у Диканьку орієнтовно о 11:00 через центральний блокпост і рухатиметься вулицею Незалежності до Храму Святителя Луки (біля лікарні). Про це повідомили у пресслужбі Диканської громади.

По закінченню панахиди кортеж із тілами бійців відправиться від церкви й до місць поховання.

Поховання Андрія Хозяйнова відбудеться на кладовищі села Василівка, де проживав загиблий військовий.

Після панахиди у Храмі Святителя Луки тіло загиблого Поліщука Олексія доставлять на прощання до батьківського дому на вул.Молодіжна. Поховання захисника відбудеться на кладовищі під урочищем Ріг.

Фото: ілюстративне