У Кременчуці на вулиці знайшли боєприпас

10 грудня 2023 0
Яніна Климань
У Кременчуці поліціянти виявили в лісосмузі боєприпас, його направили на експертизу.

8 грудня в Кременчуці в лісосмузі на вулиці Українській патрульні поліціянти спільно з військовослужбовцями Національної гвардії виявили боєприпас. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

На місце події прибули слідчо-оперативна група та експерти криміналісти Кременчуцького райуправління поліції, які вилучили та направили на експертизу боєприпас. 

За цим фактом вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України.

Джерело походження боєприпасу та причетну до правопорушення особу встановлюють. 

Довідково.

Якщо ви раптом побачили зброю, боєприпаси або інші підозрілі предмети, терміново  повідомте про це до поліції за номером 102 або до  ДСНС за номером 101. 

За жодних обставин не чіпайте та не торкайтеся підозрілих предметів. Позначте місце події гілкою, ганчіркою, стрічкою чи будь-яким іншим безпечним способом, попередьте перехожих про небезпеку, відійдіть на безпечну відстань та дочекайтеся приїзду екстрених служб (поліції або рятувальників) та вкажіть їм місце знаходження небезпечного предмета.