На Полтавщині після півтора року очікування попрощалися із воїном Гаєм Дудкою

24 лютого 2024 0
Яніна Климань
У Горішніх Плавнях провели в останню путь старшого солдата, який загинув на Донеччині у вересні 2022 року. Чоловіка вважали безвісти зниклим.

16 лютого в Горішніх Плавнях попрощалися зі старшим солдатом Дудкою Гаєм Юрійовичем. Його тривалий час вважали безвісти зниклим.

Воїна поховали з військовими почестями на території військового меморіалу "Їхні імена будуть жити вічно". Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Народився Гай Юрійович 3 січня 1970 року в місті Краматорськ Донецької області. Після закінчення 8 класів середньої школи №3 нашого міста продовжив навчання в Комсомольському професійно-технічному училищі №15, де здобув професію машиніста бульдозера.

У 1988-1990 роках проходив строкову військову службу. Потім понад 25 років він працював на підприємствах Комсомольська і Кременчука. З 2018 року працював на FERREXPO –  Полтавському і Єристівському гірничо-збагачувальних комбінатах машиністом бульдозера.

26 квітня 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну. 27 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання, чоловік загинув в населеному пункті Піски Донецької області.

Фото: Горішньоплавнівська міська рада