У Кременчуці п'яний водій евакуатора збив на пішохідному переході жінку та десятирічну дівчинку

21 серпня 2023 0
Яніна Климань
У Кременчуці сталася аварія, внаслідок цього жінка та дитина отримали поранення. Винуватець ДТП був у стані наркотичного сп'яніння.

20 серпня близько 20:20 поліціянтам надійшла інформація від місцевих жителів, що у Кременчуці на вулиці Вадима Пугачова сталася дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією Головного управління, вантажний автомобіль "Mersedes", під керуванням місцевого 45-річного чоловіка наїхав на 33-річну жінку та десятирічну дівчинку, які переходили проїзну частину по пішохідному переході.

Внаслідок аварії пішоходи отримали поранення, їх каретою швидкої медичної допомоги доставили до місцевої лікарні. Їх діагнози встановлюють.


За попередніми висновками лікарів водій перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Водія евакуатора затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.