Оприлюднили перелік культурних заходів на Полтавщині

14 серпня 2023 0
Яніна Климань
У Полтавській області протягом тижня відбудуться безплатні культурні заходи для місцевих жителів.

Полтавські обласні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр і філармонія продовжують безплатно організовувати вистави й концерти для всіх охочих.

Як повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, протягом тижня відбудуться такі заходи:

15 серпня – майстер-клас на скрипці від симфонічного оркестру для ВПО, дітей-музикантів, захисників (Полтава).

16 серпня – концерт для ВПО від обласної філармонії (с.Новооріхівка Ромоданівської ТГ, Ромодан); творча зустріч із солісткою оркестру Євгенією Михайлик для дітей-музикантів, ВПО, захисників та жителів міста (Полтава).

17 серпня – вистава "Кіт у чоботях" від театру імені Гоголя (Щербані); концерт для ВПО від обласної філармонії (Білоцерківка).

18 серпня – виїзний концерт солістів симфонічного оркестру "Super brass" для ВПО та жителів громади (Миргород); концерт камерного ансамблю оркестру для захисників та захисниць, їхніх родин, ВПО та жителів міста (Полтава).

19 серпня – вистава "Сватання на Гончарівці" від театру імені Гоголя (Велика Багачка); концерт гурту "Краяни" від обласної філармонії (с. Ставкове Зіньківської ТГ).

Детальна інформація про час і місце – 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).