Правила вибору зручних чоловічих черевиків

21 грудня 2022 0

dqktK6bea1ChNkq5X8Ul2r8QoB0QBNwBtwALDJ6YNyALlVyL2JdSNOI1MViyvQ-xeoJAv2Xb8aZ_09qj7arENjgoFnGnkaEHK9Kyh21D684FjtJdtGMJqfGhoeQ200WEBnZcOr_pTK0QISaopnOrWUArUh6p9Mb_ezXcoEgalwYIRwYVD5ixoiW8yQxmEQ

Гарні та якісні черевики — запорука ідеального чоловічого образу. Саме за взуттям оцінюють відчуття стилю сучасного джентльмена. Правильно підібрана модель гріє взимку та захищає власника від падінь на ожеледиці, а навесні та восени — оберігає ноги від надмірної вологи. Щоб обрати черевики для чоловіків, ознайомтеся з нашими порадами. Ми допоможемо підібрати актуальне та зручне взуття під будь-який стиль одягу.

Загальні рекомендації

Під час покупки черевиків важливо дотримуватись кількох правил:

  • Перевіряйте якість швів. Рядки мають бути рівними та гладкими. Якщо стібки коротші за 2–3 мм, то є ризик розходження шкіри по шву.
  • Огляньте стан підошви. Обережно зігніть її. Якісна еластична підошва легко піддається таким маніпуляціям та забезпечує відмінні амортизаційні якості.
  • Протестуйте підбори. Вони не мають провалюватися або згинатися під вагою тіла.
  • Огляньте змійку. Вона повинна вільно рухатися, а між нею та ногою має бути невеликий відрізок матеріалу для захисту ноги від ушкоджень.
  • Приміряйте взуття на обидві ноги. Нерідко ступні у людей відрізняються за розміром. Тому один черевик може бути зручним, а інший — перетискати ногу. Віддавайте перевагу максимально комфортній парі.

Якісне взуття з натуральних матеріалів не має різкого хімічного запаху та слідів клею. Такі черевики не коштують дешево, однак мають тривалий термін служби, дарують комфорт під час носіння та не втрачають експлуатаційних властивостей за умови ретельного догляду.

Вибір за сезоном

Купуючи чоловічі черевики, варто врахувати сезонні особливості. Для демісезонного взуття характерні висока підошва, захист від бруду та вологи. Аби було легко надягати черевики, зверніть увагу на блискавку. Застібка має доходити до підошви.

Зважайте на вид підошви та внутрішньої обробки. Віддавайте перевагу рифленій підошві з протекторами. Підкладка має бути з натуральних матеріалів.

3jhnOXVSwhEiLgigAJYIF8zSS4San7DzUNf88iweZGsYJMoq206NkQ2MKHS-GhWJi_jEuI78s3z-Y5_4fYwzm3BnbAdlpU5ixlELsHBOUcHTH8TazsmM0EJe6c6tig7yusUzL6g3x8InOaN-ITmW0CypH0awsGp34MgJi7NlE94R-vqir_5WOMjklo-Xqg

Призначення взуття

Якщо ви хочете придбати черевики чоловічі для офіційного заходу, то придивіться до оксфордів або дербі із замші чи шкіри зі шнурівкою. Їх можна поєднувати з пальтами, плащем, діловим костюмом. Для спорту доречно обрати легкі кросівки-черевики з фіксувальними вставками та амортизувальними елементами. Такі вироби забезпечать безпеку та комфорт під час тренувань.

Для повсякденного носіння віддавайте перевагу виробам зі шкіри або нубуку. Ці матеріали мають гарний вигляд, довговічні та прості у догляді. Підкреслити брутальність образу допоможе взуття з тракторною підошвою та масивною шнурівкою. Вдало виглядають високі черевики із заправленими джинсами або штанами у стилі мілітарі.