643 доба російсько-української війни: головні новини станом на 28 листопада

28 листопада 2023 0
Яніна Климань
Окупанти обстріляли Кривий Ріг, Хмельниччину та Херсонщину: є поранений.

Вночі 28 листопада російські загарбники атакували місто Кривий Ріг. По місту росіяни пустили ракету типу Х-59. Наразі всі наслідки атаки ще уточнюються на місці подій. Про це повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

28 листопада вранці окупанти атакували Хмельницьку область.  Уламки збитих дронів впали на дах приватного будинку. Про це повідомив перший заступник глави Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. За його словами, на місці падіння уламків працюють всі відповідні служби.

За минулу добу росіяни здійснили 48 обстрілів, випустивши 206 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків,  С-60, БПЛА та авіації по Херсонщині. По місту Херсон ворог випустив 15 снарядів. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; територію заводу та навчальний заклад у Херсоні. Через російську агресію одна людина отримала поранення. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по пункту управління та трьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 28 листопада:

Фото: Генштаб