Володимир Зеленський повідомив про те, чи звільнять з посади керівника СБУ Івана Баканова

27 червня 2022 0
Яніна Климань
Під час брифінгу Володимир Зеленський розповів чи зміниться керівництво Служби безпеки України.

В Києві під час брифінгу з президенткою Молдови Майєю Санду президент Володимир Зеленський повідомив, що зміна керівництва Служби безпеки України та будь-якого іншого правоохоронного органу в державі залежить від результатів їхньої інспекції. Про це повідомили в Інтерфакс-Україна.

Що стосується керівника Служби безпеки України: по-перше, якби я захотів його звільнити, я вже його звільнив би, а по-друге, у нас проходить інспекція всіх правоохоронних органів зараз. Саме через те, що 24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення РФ на нашу землю, зазначив президент.

За словами голови держави, деякі представники тих чи інших правоохоронних органів з різних причин залишили своє місце роботи замість того, щоб захищати свою країну.Тому зміна керівництва будь-якого правоохоронного органу залежить тільки від цього.

Нагадаємо, 24 червня видання Politico з посиланням на  особисті джерела повідомило, що президент Володимир Зеленський нібито має намір звільнити з посади голови СБУ Івана Баканова через низку невдалих операцій і втрат у Херсоні.