У Полтавській області чоловік отримав 12 років ув’язнення за вбивство 60-річного знайомого

16 березня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області чоловік під час спільного розпивання алкоголю вбив свого 60-річного знайомого: зловмисника позбавили волі на 12 років.

37-річного жителя Машівської територіальної громади визнали винним у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Про це повідомила Полтавська обласна прокуратура.

У вересні 2022 року зловмисник перебуваючи у селищі міського типу Машівка Полтавського району, випивав алкогольні напої разом з 60-річним знайомим. Під час розпивання алкоголю засуджений почав бити рукою, ногами, дерев’яним поліном та металевим совком свого знайомого.

Кілька днів потерпілий не підводився з ліжка та внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень помер.

Зловмисник вирішив приховати свій злочин, та переніс тіло на город. Він прикидав померлого землею, а падчерці, яка розшукувала батька, сказав, що його забрала в лікарню бригада швидкої допомоги.

Фігурант впродовж свого життя десять разів притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. У вказаний період за вчинене шахрайство його звільнили від відбування покарання з випробуванням.

За сукупністю вироків Машівський районний суд позбавив чоловіка волі на 12 років.

До набрання вироком законної сили особа перебуватиме під вартою.