Під час бою на Донеччині солдат Сергій Скрибченко отримав смертельні поранення

25 листопада 2022 0
Яніна Климань
У Миргородському районі попрощалися із 34-ріним бійцем, який отримав смертельні поранення на війні.

24 листопада у Миргородській громаді попрощалися із військовимСергієм Скрибченком, який загинув на війні.Воїна поховали на кладовищі у селі Хомутець, повідомили у Миргородській міській раді.

13 листопада 2022 року біля населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області під час бою чоловік отримав черепно-мозкові поранення і був евакуйований в госпіталь міста Дніпро. 19 листопада боєць помер. Він служив у першій мінометній батареї другого механізованого батальйону військової частини А2167.


Сергій народився 23 червня 1988 року в селі Хомутець в дружній багатодітній родині. Після закінчення 9 класів Хомутецької школи продовжив навчання  Миргородському професійно-технічному училищі за спеціальністю маляр-штукатур. Був учасником антитерористичної операції у 2015-2016 роках.

У перший день повномасштабного вторгнення, чоловік став до лав Збройних Сил України. З червня Сергій виконував бойові завдання на Сході країни у складі військовиків 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

У нього залишилися батьки, дружина Юлія та донечка Анастасія.