У ресторані на Полтавщині тимчасово заборонили виробництво та обіг продуктів
03 жовтня 2021
0
Ольга Семенко
Держпродспоживслужба тимчасово припинила виробництво та обіг продуктів у одному з кременчуцьких ресторанів.
У ресторані "Варенична №1" у
Кременчуці тимчасово припинили виробництво та обіг харчових продуктів
тваринного походження. Відповідне рішення 30 вересня ухвалив головний державний
інспектор та головний державний ветеринарний інспектор Полтавської області Олександр
Овчаренко.
Рішення ухвалили за результатами позапланової інспекції закладу громадського харчування, на підставі звернення фізичної особи, яка заявила про порушення вимог харчового законодавства в закладі, що спричинило шкоду її здоров’ю. Під час перевірки ресторану, зафіксували невідповідності вимогам чинного законодавства у відповідній сфері.
Рішення мають виконати в термін
до десяти робочих днів.