У Полтавській області чоловік вбив жінку й намагався вбити її чоловіка та 13-річного сина

08 січня 2024 0
Дарина Омелич
У Лубнах місцевий житель намагався вбити родину. На жаль, жінка померла на місці, її 13-річного сина та 37-річного чоловіка госпіталізували.

7 січня о 12:00 надійшло повідомлення від медиків, що у місті Лубни знайшли чоловіка із численними ножовими пораненнями поблизу власного помешкання.

На місце події прибули: слідчі, судово-медичні експерти та спеціалісти-криміналісти.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, на місці події правоохоронці виявили 37-річного власника домогосподарства з численними ножовими пораненнями. Окрім цього, в одній із кімнат будинку знайшли 35-річну жінку без ознак життя. Поруч із тілом жінки також знаходився її 13-річний син, який мав ножове поранення в шию.

Чоловіка та хлопчика госпіталізували. А тіло жінки направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Слідчі встановили особу, яка причетна до цього жорстокого злочину. Ним виявився місцевий 40-річний житель.

За цим фактом розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч.2 ст. 15, п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.