757 день російсько-української війни: головне на ранок 21 березня

21 березня 2024 0
Дарина Омелич
Ранковий обстріл Києва, наслідки ворожих атак на Харківщині та Херсонщині.

Вранці 21 березня росіяни атакували Київ двома балістичними ракетами "Іскандер-М"/"Кинджал" та 29 крилатими ракетами. Про це повідомили у Повітряних Силах. У трьох районах міста зафіксували пожежі та падіння уламків ракет, зокрема на дитсадок, житловий будинок та трансформаторну підстанцію. Внаслідок ракетного удару поранення отримали 13 осіб, чотирьох госпіталізували. 

Минулої доби ворог обстріляв ракетами місто Харків, є влучання у виробниче підприємство. Також пошкоджені складські приміщення, автомобіль, багатоповерхівка. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Внаслідок атаки п'ятеро людей загинули, дев'ять осіб постраждали.

За минулу добу противник обстріляв 12 населених пунктів Херсонщини. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, навчальний заклад, адмінбудівлю, дитячий садок, господарську споруду та автомобіль.Через російську агресію чотири людини дістали поранення.Про це повідомив керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по складу боєприпасів противника.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 21 березня:

Фото: Генштаб