На Полтавщині затримали нетверезого водія рівень алкоголю в його крові перевищував норму в 13 разів

11 листопада 2022 0
Яніна Климань
У Полтавській області патрульні виявили нетверезого водія, який порушував правила дорожнього руху. Також державний номерний знак автомобіля не відповідав реєстраційним документам.

10 листопада близько 12:00 у Кременчуці поліціянти отримали повідомлення про те, що водій автомобіля "Volvo" порушує правила дорожнього руху, ймовірно, перебуваючи у нетверезому стані.

Під час спілкування з 34-річним чоловіком інспектори запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Алкотестер Драгер показав результат — 2,55 ‰, що майже у 13 разів перевищує допустиму норму.

Під час перевірки документів, патрульні встановили, що державний номерний знак цього автомобіля не відповідає реєстраційним документам. Про це повідомили у патрульній поліції Кременчука.

Поліціянти склали на чоловіка адміністративні матеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) Кодексу України про адміністративні правопорушення.