ДТП на Полтавщині: поранених людей з автівок деблокували рятувальники

26 грудня 2021 0
Олена Кулага
У Полтавському районі в ДТП травмувалися шестеро людей, серед них одна дитина.

25 грудня о 19:10 на автодорозі Карлівка - Красноград у селі Попівка Карлівської міської громади Полтавського району сталася дорожньо-транспортна.

Як повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавської області, автомобіль ВАЗ 21099 під керуванням 33-річного водія зіткнувся з автомобілем ВАЗ 21013, за кермом якого перебував 20-річний водій.

Рятувальники, які прибули на місце події, за допомогою гідравлічного інструмента деблокували двох потерпілих із пошкоджених автомобілів, повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій Полтавської області.

Внаслідок ДТП поранення отримали шестеро осіб, серед них одна восьмирічна дитина. П’ятеро людей, а саме: водія автомобіля ВАЗ 21099 та двох пасажирок 28 та 31 років, а також водія автомобіля ВАЗ 21013 та його восьмирічного пасажира, з пораненнями доставили до Карлівської центральної районної лікарні. Одна людина від госпіталізації відмовилася.

За цим фактом слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. 

фото: ГУ НП Полтавської області