На Полтавщині внаслідок ракетних ударів зазнали руйнувань Кременчуцька виправна колонія для неповнолітніх та житлові будинки

12 жовтня 2022 0
Дар'я Жученя
Внаслідок ворожих ударів по Полтавській області руйнувань зазнали Кременчуцька виправна колонія для неповнолітніх та десятки житлових будинків.


10 жовтня під час ворожого ракетного удару значних ушкоджень зазнала будівля Кременчуцької виховної колонії, де перебували неповнолітні. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Дирекція закладу дотримувалася правил безпеки вихованців та персоналу, чим вдалося зберегти життя.


У виправній колонії пошкоджень зазнали будівлі штабу (вікна та вікні рами), медчастини, клубу та їдальні, продовольчо-речового складу, міжзонного контрольно-пропускного пункту, двох гуртожитків, виробничого корпусу, будівля для службових собак з вольєром, гараж, будівля школи та професійно-технічного училища і будівля розплідника службових собак.

Загалом пошкоджені 256 вікон, скло та дерев’яні рами на 11 об’єктах установи.

Також 10 жовтня підбита російська ракета зруйнувала десятки будинків у селі Чечелеве Кам'янопотоківської сільської громади Кременчуцького району. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький.