Полтавець Сергій "Волина" Волинський відкрив свій Благодійний фонд "Сталеві", який допомагатиме морській піхоті

29 травня 2023 0
Максим Михайліченко
У Києві відкрили Благодійний фонд "Сталеві" за ініціативою полтавського воїна "Волини", який командував морською піхотою в Маріуполі та боронив Азовсталь.

26 травня в Києві відкрили Благодійний фонд "Сталеві", який створили за ініціативою воїна Сергія Волинського з позивним "Волина". Про це повідомили в Полтавській обласній військовій адміністрації.

Ціль БФ допомагати бійцям морської піхоти, що зараз на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім родинам. Наприклад організація зборів мілітарної допомоги, які запитали морпіхи, забезпечення лікування бійцям, що потребують фізичної та психологічної реабілітації, а також різносторонню допомогу родинам морських піхотинців, що перебувають у полоні або загинули за Україну.

На відкритті були присутні військові, які воювали з "Волиною", а також його дружина Руслана Волинська та сестра Тетяна Харько. Саме Тетя очолила на прохання Сергія роботу Благодійного фонду.

Також на відкриті були українські блогери Андрій Бєдняков та Олексій Дурнєв, які прибули на подію, як знайомі "Волини".

Сам Сергій Волина, який родом з Полтави, відомий тим, що командував підрозділом морської піхоти в Маріуполі, а також тримав оборону Азовсталі. Наразі "Волина" знаходиться в Туреччині разом з іншими командирами, які також тримали оборону Азовсталі.