На війні загинув 41-річний молодший сержант Володимир Ляшенко

19 серпня 2023 0
Яніна Климань
Під час виконання військового обов’язку загинув житель Лохвицької громади.

15 серпня 2023 року під час виконання військового обов’язку по захисту України від російського ворога загинув молодший сержант Ляшенко Володимир Сергійович.
Чоловік народився у селі Гаївщина 14 липня 1982 року. Після закінчення місцевої школи вступив на навчання у Заводське ПТУ №32, де отримав спеціальність електрика.
У мирному житті деякий час був приватним підприємцем, а останні роки працював у КП «Добробут-сервіс» робітником благоустрою.
25 лютого 2022 року Володимир Ляшенко був призваний по мобілізації до лав Збройних сил України.

У воїна залишилися мама Ніна Петрівна, дружина Яна, діти Мирослава, Богдан і Анна та брат Олександр. Про це повідомили у Лохвицькій міській раді.

Прощатимуться з полеглим бійцем 19 серпня о 12:00 годині траурний кортеж з тілом загиблого рухатиметься живим коридором за маршрутом: м. Лохвиця (від моргу) вул. Героїв України – село Гаївщина, вул. Центральна – вул. Гайова до будинку №2. Церемонія прощання розпочнеться о 13:00. Поховання воїна відбудеться на сільському кладовищі. Відповідно до розпорядження міського голови 19 серпня 2023 року оголосили Днем жалоби.