У Кременчуці шукають благодійників для участі в акції "Різдво для Ба та Ді"

13 грудня 2022 0
Дар'я Жученя
У Кременчуці пройде благодійна акція "Різдво для Ба та Ді": усі охочі можуть передати подарунки для самотніх літніх людей.

 У Кременчуці шукають благодійників для участі в акції "Різдво для Ба та Ді”. У рамках програми всі охочі зможуть купити подарунок для самотніх людей похилого віку, у яких немає близьких та рідних - тим, хто перебуває на обліку територіальних центрів міста Кременчук. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Минулого року у рамках програми привітали з Різдвом 321 літню людину.

Умови участі:

  1. До 19 грудня слід заповнити форму, що засвідчить Ваш намір допомогти та придбати подарунки;
  2. До 20 грудня Ви отримаєте інформацію про бабусю чи дідуся - що вона(він) любить, чим цікавиться, що б хотів (хотіла) отримати в подарунок;
  3. До 29 грудня запакований подарунок з інформацією для кого він, слід передати до офісу акції за адресою: вул. Шевченка, буд. 19/3.Телефон: 068-018-18-95.

Охочі можуть купити подарунок не лише для однієї людини. Кількість можна зазначити в анкеті під час реєстрації.

Також можна зробити грошовий переказ за посиланням, тоді організатори зможуть самостійно придбати подарунки та вручити їх.

Усі зібрані подарунки в рамках акції вручать соціальні працівники територіальних центрів Кременчука напередодні Різдва.

Після вручення у зручний для Вас спосіб Вам надішлють фото про отримання подарунка адресатом.

Акцію організовують: Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Управління молоді та спорту Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Департамент соціального захисту населення Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області