На Донеччині загинув молодший сержант Ігор Коряковцев

03 липня 2024 0
Яніна Климань
У Горішніх Плавнях попрощалися із 43-річним воїном, який поліг на війні.

1 липня у Горішніх Плавнях провели в останню путь загиблого на російсько-українській війні молодшого сержанта Збройних сил України Коряковцева Ігоря. Чоловіка поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу "Їхні імена будуть жити вічно".

Народився Ігор 29 листопада 1980 року в місті Комсомольську. Після закінчення 9 класів загальноосвітньої школи №6, продовжив навчання в Комсомольському професійно-технічному училищі №15, де здобув професію помічника машиніста тепловоза.

Працював у будівельній галузі міста, потім – на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті в залізничному цеху за фахом. Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

У 2000-2002 роках проходив строкову військову службу в лавах Збройних сил України. 3 квітня 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну.

23 червня 2024 року оператор взводу управління мінометної батареї  штурмового батальйону загинув у районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Фото: Горішньоплавнівська міська рада