565 доба війни в Україні: головне станом на ранок 11 вересня

11 вересня 2023 0
Максим Михайліченко
Російські війська обстріляли Дніпропетровську та Херсонську області: є поранені.

Вдень 10 вересня російські війська обстрілювали два райони Дніпропетровської області. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Росіяни били по Синельниківському та Нікопольському районах. У першому обстріляли Новопавлівську сільську громаду: тут знищили вантажівку місцевого жителя. А у Нікопольському районі били по Нікополю.

Поранених та вбитих немає.

Також 10 вересня російські війська випустили по Херсонщині 250 снарядів. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Російська армія поцілила у житлові квартали населених пунктів області, територію та будівлі навчального закладу й одного з підрозділів ДСНС, об'єкт критичної інфраструктури у Херсоні, вежу мобільного зв'язку в Бериславському районі.

Дві людини отримали поранення.

Протягом 10 вересня авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки ворога. Підрозділи ракетних військ нанесли ураження по восьми артилерійських засобах противника. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 11 вересня: