Провідна лікарка-реабілітолог тепер приймає в Полтаві!

13 березня 2023 0
18 березня в “Клініці Мироненко” відбудеться прийом лікарки, кандидатки медичних наук, Алли Подзорової.

18 березня в “Клініці Мироненко” відбудеться прийом лікарки, кандидатки медичних наук, Алли Подзорової. Вона - одна з найкращих фахівців у сферах реабілітації хребта й лікувальної фізкультури. Турбують проблеми зі спиною та суглобами? Поспіши записатися на прийом!


Алла Подзорова “Головна ціль лікарів “Клініки Мироненко” - максимально швидко допомогти Вам відновитися та повернутися до повноцінного життя. Лікування має бути комплексним, тому в нашій клініці працює колектив вузькопрофільних спеціалістів. А за потреби, ми запрошуємо провідних фахівців у сфері терапії та реабілітаці. Алла Вікторівна приїжджає з Києва раз на 3 тиждня спеціально, щоб оглянути й проконсультувати наших пацієнтів”, - пояснив засновник клініки, фізичний терапевт Дмитро Мироненко.

Алла Подзорова має за спиною вже понад 28 років лікарської практики, ступінь кандидатки медичних наук та участь у великій кількості наукових конференцій на тему “лікувальна фізкультура та спортивна медицина”.

“У сферах реабілітації хребта я працюю з 2003 року. Спочатку викладала в університеті розвитку людини “Україна”, згодом почала практикувати. Водночас, постійно підвищувала свою кваліфікацію. У 2012 р. пройшла курси спеціалізації при Харківській медичній академії післядипломної освіти за спеціальністю «Лікар лікувальної фізкультури» та відповідні тематичні курси. До цього неодноразово проходила курси підвищення кваліфікації при Українському державному медичному університеті ім. академіка О.О. Богомольця”, - розповіла Алла Подзорова.

В “Клініці Мироненко” лікарі ставлять за мету побороти проблеми опорно-рухового апарату без оперативного втручання. Крім того, створити для кожного пацієнта відновлювальну модель життєдіяльності, яка допоможе почати змінювати спосіб життя та не заподіювати шкоду своєму здоров’ю. Девіз Алли Подзорової - “Здоровим бути чудово!”. Він на 100% відповідає філософії “Клініки Мироненко”.

Зараз Алла Вікторівна працює лікарем-реабілітологом у Києві,  втім, раз на 3 тижні вона доступна полтавцям й полтавкам за адресою вул. Котляревського 6.

Телефонні номери для запису:: +38 066 911 12 42, +38 098 911 12 42 .