На вулиці Дослідній відсутній тротуар, тому місцеві змушені ходити проїжджою частиною

02 лютого 2021 0
У мікрорайоні Павленки біля дитячого садочка й житлових будинків відсутній тротуар, тому люди ходять проїзною частиною. В інспекції з контролю за благоустроєм міста про ситуацію знають. Облаштувати тротуар зможуть після ремонту дороги біля садочка.

Вулиця Дослідна. Тут розташовані житлові будинки. В одному з них проживає й полтавець Віктор Володимиров. Цією дорогою він ходить щодня, однак говорить, що тротуарів немає.

"Тут роки чотири тому зробили дорогу, то трішки краще, але тротуару немає. Поруч дитячий садочок, постійно тут всі ходять, кожного дня в одну й іншу сторону. Дітки тут постійно бігають, а тротуару немає", – розповів місцевий житель Віктор Володимиров

"Тут нічого немає, ходимо по дорозі. Тут постійно ходять люди, тут поруч автобусна зупинка", – розказала місцева жителька Ніна.

Частину пішохідної доріжки перегородив паркан місцевого садка. Працівниці закладу щодо ситуації говорити на камеру відмовилися. А за контактним номером впродовж дня не відповідали.

"На сьогодні до нас ніхто не звертався з цього питання, але ми про ситуацію знаємо. Інспектор підняв це питання й вже відреагували. Ми надіслали припис до управління комунального будівництва, адже вони підключали каналізацію й після них утворилась ця проблема", – повідомив в.о. начальника інспекції з контролю за благоустроєм міста Максим Малько.

Тому спочатку на цій вулиці мають відремонтувати частину дороги, яка просіла, через заміну каналізації у садочку, а вже потім зможуть почати працювати над облаштуванням пішохідної зони.

Анастасія Гонтаренко, Максим Страшко, PTV Полтавське Телебачення