Волонтери та соціальні працівники зможуть звертатися на гарячу лінію ЮНІСЕФ

26 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Соціальні працівники та волонтери зможуть отримати професійну підтримку на гарячій лінії ЮНІСЕФ.


Відтепер на гарячу лінію ЮНІСЕФ та Української мережі за права дітей можуть звертатися соціальні працівники, волонтери та всі, кому потрібна консультація, щодо якісного та швидкого розв’язання проблем своїх підопічних або подолати власне професійне вигорання. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації.

Для отримання консультації необхідно звернутися на гарячу лінію «Спільно» за номером 0 800 600 017 та обрати в голосовому меню цифру 2. Соціальні працівники та кейс-менеджери допоможуть знайти способи, як допомогти сім’ям, зокрема щодо отримання гуманітарної підтримки, допомоги в евакуації, пошуку житла, психологічної допомоги, відновлення документів, можливості працевлаштування, перетину кордону, порушення прав дитини, пошуку можливостей лікування та закупівлю медичних засобів.

Спеціалісти проєкту співпрацюють із різними державними структурами та відомствами, задля вирішення важких ситуацій Окрім цього, на лінії працюватимуть експерти, які проводитимуть супервізії для соцпрацівників.

Гаряча лінія продовжує свою роботу і з безпосередньої допомоги сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах.