Провалля на Алмазному, в яке впала комунальниця, мають ліквідувати до кінця тижня

17 листопада 2020 0
Полтавська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила, що робити з ямою на Алмазному, де загинула жінка.

"Полтававодоканал" має почати ліквідовувати провалля на вул. 23 вересня, 19, в якому загинула жінка, не пізніше 20 листопада. Таке рішення ухвалили 16 листопада на позачерговому засіданні полтавської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Роботи з ліквідації повинні почати після закінчення слідчих дій. Наразі провалля, яке розташоване в охоронній зоні каналізаційної мережі, огороджене, але залишається небезпечним для містян.

Нагадаємо, 4 листопада на вул. 23 вересня 65-річна працівниця комунального підприємства, під час прибирання території, провалилася під землю. На місці працювали поліціянти, рятувальники та медики, але на поверхню її підняли вже мертвою.

Цей факт поліція розслідує за статтями "Умисне вбивство" (ст. 115 Кримінального кодексу України) та "Службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки" (ч. 2 ст. 367 ККУ).

У рамках розслідування поліціянти обшукали "Полтававодоканал" та вилучили документацію щодо поточного ремонту каналізаційної мережі та обовʼязків посадових осіб.