Продовження контракту Григорія Оксака на посаді керівника Полтавської обласної клінічної лікарні

21 грудня 2022 0
Звертаємося до депутатів Полтавської обласної ради з закликом продовжити контракт Григорію Оксаку на посаді керівника комунального підприємства "Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського".

20 грудня відбулася комісія, на якій одностайно підтримали винесення питання про продовження контракту Григорію Оксаку на посаді керівника комунального підприємства "Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скілфософського" на сесію обласної ради.

21 грудня фракція "За майбутнє" зустрілася із Григорієм Оксаком і надала йому повну підтримку. Це професіонал, під керівництвом якого Полтавська обласна лікарня є однією з найкращих в Україні, там проводиться ряд важких операцій, приїжджають стажуватися люди з різних областей країни. Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

Ми вважаємо, що в умовах війни, коли багато українських військових потребують лікування, такі зміни не на часі. Тому звертаємося до депутатів обласної ради з пропозицією підтримати кандидатуру Григорія Оксака на продовження контракту терміном на п’ять років.

Депутатка Полтавської обласної ради Світлана Тарашевська зазначила, що за керівництва Оксака Григорія Анатолійовича Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського стала флагманом у наданні висококваліфікованої медичної допомоги жителям усієї України.

Хай там як, керувати і працювати повинні фахівці. Григорій Анатолійович роками роботи довів, що є професіоналом, непохитною та принциповою людиною. Він має колосальний досвід як у судинній хірургії, так і в менеджерській діяльності. Саме під його керівництвом заклад реформувався.

На часі – перемога у війні, а не політика.

Учора фракція "Слуга народу" висловила свою позицію стосовно цього питання, ми її розділяємо. Закликаємо всі фракції підтримати це рішення

Будь-які спроби маніпулювати процесом чи вплинути на нього ми будемо висвітлювати публічно.

Фото: інтернет-видання "Полтавщина".